dinsdag 2 juni 2020

Corona Update

Lode is vlotjes terug naar school, Lars start op het eind vd week en daarna 2 halve dagen tot het eind vh jaar. Dat al binnen 4 weken is. En tegen dat hij begint nog 3. Waarom dan nog opstarten? Ach, dat wordt beslist door mensen die een hoger diploma, een veel dikkere pree en meer ervaring hebben dan ikzelf, toch?

Wat wij nog gedaan hebben de afgelopen weken in gedeeltelijke lockdown? In de bossen van Lichtaart rondgedwaald en fietstochtjes in eigen streek.


Retro games gespeeld op de zolderkamer op identiek dezelfde set-up zoals die een 20 jaar geleden in mijn adolescentenkamer stond opgesteld. Viel verrassend goed in de smaak bij mijn kinders.


En afgelopen zaterdag stond ook de allerlaatste (marathon) lockdown uitzending van Radio Fritel op de planning. Tevens de tiende editie. Ik had zowaar een kater van jewelste de dag erna, dat zegt voldoende.


Wordt vervolgd, mogelijk in combinatie met vinyl feestjes van zodra we weer meer vrijheid krijgen. Later meer informatie hieromtrent.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...