maandag 29 augustus 2011

Last Days of Summer

En eivol weekend! 4 dagen doordat ik vrijdag 4 uurtjes verlof had opgenomen.
Donderdag ouderschapsverlof (nog altijd zéér aan te raden).


Vrijdagmorgen Lars ingeschreven in de kleuterschool. Hij start 16 april 2012 en vond het er alvast zo leuk dat hij niet meer naar huis wou.
's Avonds nog eens gaan clixen in 't Stad, met de bijhorende verkeersellende (zie vorige post).


Zaterdag stond een marathon D&D sessie gepland te Herent (casa Sven) mét BBQ. 's Morgens Lars naar Putte gedaan, stevig ontbeten en daarna langs het Besloten Land alwaar een goeie 4 maanden aan comics op me lagen te wachten. Gelukkig had ik ditmaal wél m'n volle boekskes bij die ik al jaren vergeet mee te nemen. Als Extraatje de Firefly: Those Left Behind HC ook ineens maar meegenomen.
De D&D marathon sessie was leuk, maar vermoeiend. 12 uur non-stop actie, onderbroken voor een barbecue-met-dessert. Helemaal op het einde liet half-elf Chamer (Pieter) het leven doordat een mind flayer z'n hersenen opvrat. Maar de wereld is weer gered. Voor even.


Zondag voor het eerst in jaren nog eens uitgeslapen tot half 12 en tegen de avond naar Metropolis om (eindelijk!) de Smurfen te zien. In 3D, originele versie. Met de meiden want de venten waren bang dat die kleine blauwe mannetjes hun testosterongehalte zouden aantasten en kozen voor het veiliger Cowboys & Aliens. Eerst nog een hamburger op z'n antwaarps, een bolleke van 't vat én een milkshake achterover geslagen. Yummy.
Gelukkig ditmaal géén verkeersellende onderweg!


Doordat het zo laat werd blijft Lars een nachtje langer in Putte... Dat ik hem mis!
En nu naar bed want morgen werkendag!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...