zaterdag 27 augustus 2011

Clix

Nét terug van 't Stad. De dobbelstenen zaten tegen, en de scenario's ook. Eerst werden de X-Men zwaar vermassacreerd door een hoop Sentinels én Phoenix op Utopia, daarna afgemaakt door Magneto en zijn cannon fodder. Didn't stand a chance.


Nee dan de TERUGWEG. Het was eens uitzonderlijk gedaan om 23u (in record tempo afgeslacht), waardoor ik eens op tijd thuis zou zijn. Dat was natuurlijk buiten het Belgische verkeersnet gerekend.

2 FOKKING UUR van Antwerpen naar Hulshout omdat er wegenwerken bleken te zijn op de E33. Eerst kleine omweg langs de Singel want de oprit was nog ALTIJD afgesloten. Na de oprit via de ring vertraagd verkeer wegens wegenwerken. Alweer.
Verder niks indicatie van problemen, tot alles strop zat VLAK na de afrit Wommelgem. EEN UUR in de file tot Ranst, want alles en iedereen werd over 1 RIJVAK gestuurd. Om half 12 's nachts. En 500m voor de afrit van de E34 de vrolijke melding dat deze AFGESLOTEN was en alle verkeer ook diende om te rijden. Het was te moeilijk dat op voorhand aan te geven zeker? Had ik Wommelgem-Lier genomen had het me 1 UUR gescheeld.

Op zijn Belgisch dus. Doe maar op en de weggebruiker: kusteklote.

Ik gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...