maandag 25 oktober 2010

Weekend

Druk zou een understatement zijn...

Vrijdag naar Antwerpen en terug om een (deels geschilderd) Warhammer leger Wood Elves op te pikken dat ik op Kapazaa voor geen geld op de kop kon tikken. Heenrit was zalig (half uurtje), terugrit was de hel op Aarde (méér dan een uur) wegens de oprit van de E313 die afgesloten bleek (WTF?). Recht Deurne-Zuid binnen en het mag daar zelfs nog fakker zijn dan Blankenberge maar ik vond er niks aan. Blèh.
Waarom kun je in België vandaag de dag nooit meer van punt A naar B zonder files, wegenwerken, schaffelaars en frustraties?

En dat was slechts de aanloop van een hectisch weekend.

Zaterdag Lars op logies naar de moe en de va in Putte en ik door naar Dendermonde om dan van daar met Bert en de Claeys Brothers naar F.A.C.T.S. 2010 te bollen. Verslag volgt later (teveel shit en foto's).

's Avonds pintjes, gezelschapsspelen en Playstation 3 tot 2u (Kill Doctor Lucky).
4 uurkes geslapen en weer op om 6u om dan met Bert naar Niel te bollen om vervolgens met Jer mee te liften tot Essen, Duitsland alwaar Spiel 2010 doorging. Dat viel een klein beetje tegen maar ginds enkele dingen gevonden die het toch de moeite maakten: gesigneerde CD's van Midnight Syndicate (sympathieke mensen), intacte originele Ravenloft AD&D box set aan 15€ (!!!), uitbreidingen voor Zombies!!! aan conventieprijzen, massale uitverkoop van Dreamblade (1-2€ per booster, in retrospect té weinig van gekocht), overprijsde maar veel te coole dobbelstenen (grote Ctulhu D10)...

Maar over het algemeen was alles er DUUR. Ook vergeten een voorraad mede in te slaan (stond er dan weer vrij goedkoop).
14u alreeds doorgereden waardoor ik met alle tussenstops om 18u stipt weer thuis was. Chillen, spelen met Lars, massa's foto's verwerken en weer veel te laat bed in.

Conclusie op maandagmorgen: moe!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...