dinsdag 7 september 2010

City of Thieves

Om in het oog te houden op Spiel dit jaar: Cadwallon: City of Thieves van Fantasy Flight Games. De reviews klinken alvast positief. De prijs ligt daarentegen nogal hoog (rond de 50€) maar er zit dan ook een heleboel in de doos.
Cadwallon komt letterlijk uit de wereld van Confrontation (belangrijkste en grootste stad) en wordt in dit spel dus verdeeld door Fantasy Flight (bekend van oa A Game of Thrones, Warcraft TBG, Battlestar Galactica TBG, enz) in plaats van Rackham. Vreemd maar misschien geen slechte zaak als je de Confrontation regels bekijkt.

Bedoeling van het spel is brave burgers te beroven, de stadswacht te slim af te zijn en mekaar zoveel mogelijk de loef af te steken. Alleen al omwille van die beschrijving zouden er een paar die ik ken (ja gij daar) interesse moeten tonen.

De 20 miniaturen die bij het spel zitten zijn niét geschilderd, 2 prepainted sets worden eveneens uitgebracht (10 in elke set voor een 25€ per set, hetgeen een koopje is in vergelijking met de zwaar overprijsde Confrontation miniaturen).

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...