maandag 30 augustus 2010

Yo Joe (Oh No)!

Ook doorheen de DVD-speler gepasseerd: G.I.Joe: The Rise of Cobra. Een flipperkast en niet de nostalgietrip die ik ervan had gehoopt maar terecht vreesde dat het dat niet ging worden. Blij dat ik hem niet in de cinema ben gaan zien destijds!

Amusant zolang de rit duurt, maar eens de credits rollen vraag je jezelf af waar het verhaal bleef (we weten ondertussen allemaal dat SFX tegenwoordig belangrijker zijn dan een deftig script). Buiten de titel en de tegenstanders (eerder Destro dan Cobra, de titel slaat op de laatste seconde van de film) om had dit trouwens eender welke futuristische oorlogsfilm kunnen zijn over nanotechnologie en acceleratiekostuums. Enkel échte personages ontbraken.

Memorabel: Storm Shadow (silent but deadly as he should be), Baroness (miauwkes) en enkele leuke SFX (Boem! Knal!). De rest zo vlug mogelijk vergeten (niet zo moeilijk).

Dan was deze stukken beter! :-)

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...