maandag 25 maart 2024

Corsica Kantine Muziekquiz #3

Zaterdag nog eens deel genomen aan de Corsica Kantine Muziekquiz, deel 3 van de 5 met alweer een gelegenheidsploeg, zij het wél onder de noemer "Noisy Bastards".

Het eerste deel (jaren '70 en '80) behaalden we geen schitterend resultaat (laatste van 12 topploegen), deel 2 (jaren '80 en '90) hebben we jammerlijk moeten overslagen wegens geen kandidaten (en in een solo slim had ik geen zin). Onze opzet voor deel drie was dan ook: niét laatst eindigen.

Dankzij een sterke ploeg en toch wel parate kennis van de jaren '90 en '00 zijn we er wonderwel in geslaagd tot en met ronde 7 op de 2de plaats te staan. Na één mindere ronde was de eindstand 6de plaats van de 11 ploegen. Achteraf rechtzetting toen bleek dat wij en een andere ploeg 10 punten te weinig hadden gekregen maar dat veranderde helaas niets aan het klassement. Het verschil met de andere ploegen was ook miniem, één of enkele correcte antwoorden meer had een immens verschil kunnen maken. Spelen op topniveau! Maar: doel behaald!

Proberen deel 4 ook mee te pikken (jaren '00 en '10). En wie weet speelt de voorzitter (Toni) dan ook eens zélf mee?

Geen opmerkingen:

Darktide: The Miniatures Game

Aangekondigd door Warhammer, een "bordspel" adaptatie van het Warhammer 40,000: Darktide videospel. Normaal ben ik daar uiterst e...