vrijdag 20 november 2015

Spectre

Gisteren met de boyz naar de nieuwe James Bond gaan kijken. In de Utopolis in Leuven bleek het een overrompeling te zijn van jewelste, chaos in de ondergrondse parking en ellenlange rijen voor tickets. Dan maar de Celebrities in voor de cocktail vd dag (Tequila Sunrise) alwaar barman Vincent ons wist te vertellen dat de laatste Hunger Games was uitgekomen. Jawadde!


Uiteindelijk besloten de late mee te pikken en dat bleek geen goed idee. De film suckte namelijk big time. Het begin is nog OK met een imposante Day of the Dead sequentie in Mexico en de suspens bouwt netjes op, maar ergens in de helft gaat het mis en proberen de scenaristen krampachtig alle voorgaande films met Craig aan mekaar te rijgen en een overkoepelende bad guy neer te pennen die niet overtuigt (nochtans gespeeld door de voortreffelijke Waltz dus het is niet dat ze het met slechte acteurs dienden te stellen). De ontknoping blijkt helemaal een draak te zijn, Austin Powers is niet veraf (minus de humor).
En hij duuuuuurt ook véél te lang.

U weze gewaarschuwd!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...