maandag 16 november 2015

Hell Hath No Chibi...

Deze avond met een rotvaart vertrokken: de Arcadia Quest: Inferno Kickstarter!



Binnen de vijf minuten waren de early birds er al volledig door. En ja ,ik ben bij de gelukkigen.

Voor wie het spel nog niet kent: spelers spelen zowel tegen mekaar als tegen het bord in een poging als eerste 3 quests te voltooien, waarbij telkens 1 player kill zit. Dus tijdens het monsters bashen kan je ten allen tijde een mes in je rug verwachten van je lieve medespelers/concurrerende gildes. Opeenvolgende scenarios vormen samen een campaign waarbij het gilde dat in de finale de eindbaas (origineel Lord Fang, hier dus The Underlord) legt de ultieme winnaar is. Maar het verloop  van deze scenario's en de bonussen die te scoren zijn kunnen een voordeel geven in de finale! Simpel en effectief.
Alles zou volledig compatibel zijn met het originele spel en de uitbreiding. Ik ben altijd bereid het origineel nog eens te spelen (of uitbreiding Beyond the Grave) want dat is nog niet genoeg gebeurd.


EDIT 17/11: de originele Arcadia Quest + de uitbreiding + extra's zijn toegevoegd als optionele aankopen. Dus wie interesse heeft om deze aan een gunstig tarief te bemachtigen zonder importkosten (EU friendly): PM!
De nieuwe losse helden staan er ook bij. Pokkeduur (shipping + tax) om die uit de USA te verschepen dus dit is een buitenkans!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...