maandag 20 december 2010

White Weekend

Was me dat nog eens een fun en WIT weekend, of wat?

Vrijdag voornamelijk BINNEN gestoken en op Lars gepast. 's Avonds een eerste voorzichtige scenario meeting gehouden voor Manticore XIX. Wordt leuk.

Zaterdag op logies in Putte (zowel Lars als de papa; incluus frieten met stoofvlees) en ’s avonds richting Mechelen, meerbepaald de Irish Pub op de Grote Markt. Ik was even onder de indruk van de massa volk die in Mechelen rondhing maar de oorzaak bleek al gauw de Kerstmarkt te zijn die net die dag moest doorgaan. Waggelende mensen om half 8… het blijft een raar gegeven. Als daar niemand is doodgevroren die nacht weet ik het niet.

Het geplande jubileum voor 10 jaar Manticore hadden we maar afgelast wegens te weinig opkomst + sneeuwvoorspellingen, die ook uitkwamen! Ik had met dit weer de boswegeltjes van de Kluis niet willen beproeven (en de wagen nog minder). Goeie keuze. Gegarandeerd annulaties en blutsen anders.

De pub was leuk. Grote Guinness en hot whiskey, zéér aan te raden. Het mansardeke bleek ook uiterst knus ende gezellig. De afwezigen (bang van de besneeuwde baan) hadden ongelijk én hebben ook traktaties gemist. Dankuwel Steven, Hans, Steven, Kris en Filip.
Dankzij de gratis overdekte parking aan den HAM geen besneeuwde wagen. Super!

Zondag uitgeslapen (!!!) en gedroesd tot bleek dat het niet zou stoppen met dikke vlokken sneeuwen en dan maar met Lars van Putte terug naar Hulshout geschoven. Zalig cruisen in een winterlandschap wanneer er niemand anders op de baan hing, 20km/u achter elke sukkelaar die het winterweer hardnekkig moest kunnen trotseren. Itegem was een ware black spot. Blijf toch binnen, mensen!

De batterijen zijn opgeladen voor de allerlaatste VOLLEDIGE week werken. Volgende week vakantie tussen Kerst en Nieuw. Vanaf januari Ouderschapsverlof, hetgeen erop neerkomt dat ik vijftien maanden lang elke donderdag thuis ben. Wee!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...