maandag 1 november 2010

The Long Halloween

Tammer dan verwacht, maar toch nog een goed gevuld verlengd weekend.

Vrijdagavond Werewolf afgezegd wegens ziekskes (onze Alfa lag trouwens ook strijk)... en daar achteraf maar een béétje spijt van gehad wegens de rest van het weekend nog in staat om dingen te doen.

Zaterdag op Lars gepast, Halloween CDs gedraaid en inventaris beginnen maken van alle spullen die binnenkort op Ebay gezwierd mogen worden (Warhammer, dubbele Clix, Transformers, videogames, ...). Die planning loopt nu al zo'n 5 jaar, hoog tijd om het daadwerkelijk te doen. Ooit komt het er wel eens van (streefdatum is begin 2011).

's Avonds toogfilosofie in den Afgrond met Confrater Fille, in Halloweensetting al heb ik het er andere jaren al beter geweten. De Halloweenburgers waren ook niet echt schitterend, al liet de Guinness zich drinken! Het werd half 2.
Gelukkig veranderde het uur waardoor het minder pijn deed dan het zou moeten.

Zondag (Halloween) droezen, op Lars passen en in de namiddag workshop beukelaars maken ter voorbereiding van Eternica binnenkort. Met vielen dank aan vader Bruynseels voor de extra voorbereiding (en de wafels) en Stefan en Pieter voor het werk tot ik daadwerkelijk kon meehelpen (Fien pas half 2 thuis). Dat het er schone zijn geworden!

Diezelfde avond naar het toepasselijke Halloween II gekeken dat macaber verder borduurde op zijn voorganger. En voor de verandering relatief vroeg de nest in.

Maandag 1 november (Allerheiligen of Samhain, kiest u zelf) allerhande karweitjes opgeknapt die al enige tijd lagen te wachten, op Lars gepast (de Schoofzak was een halve dag open) en gaan Sinterklaasshoppen in den Unikamp (volk!). We zijn alwéér niet op het kerkhof geraakt (schande!).

We vermoeden dat Lars z'n onderste tandjes dan toch beginnen door te komen...

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...