maandag 22 november 2010

Eternica

Het weekend doorgebracht te Haemerlinghen (outgame: Kamp Ahoy te Oosterhout, Nederland) alwaar we met onze groep Zoutmannen voor de eerste keer en zonder verwachtingen deelnamen aan het Eternicaans Epos. En dat het is meegevallen!

Fantastische groep om mee samen te spelen, we waren gewoon té goed op mekaar ingespeeld. Kan ook liggen aan het feit dat de meesten al ettelijke jaren met én tegen mekaar spelen op allerhande LARPs. De Zaken van het Moment waren elke keer een verrassing (HOEVEEL ligt er in de pot?).

De (schaarse) figuranten waren gewéldig. Extra vermelding voor Gloin de Beenhouwer (aka Ken de Chirurg, bankier der ledematen die af en toe verdween om stiekem ontploffende zombie te gaan spelen), Aydon de bestormer van de Eicel/Ijshel (aka Ronald, Grog fanboy #1) en Frommel de goblin handelaar ("vijftig"). In het vervolg beoordeel ik iedereen op basis van de grog (wel of niet mogen werkt recht evenredig op henzelf). De Gunther was zowat de enige die er niet van moest weten... nuff said.
Extra dikke merci aan de keukenploeg om van de alreeds venijnige grog een dodelijk goedje te maken (pure alcohol aangelengd met suikerwater en een vleugje citroen). Het heeft z'n werking niet gemist.

Extra lof voor het spelkot en de crew, nog nooit zo'n goed geoliede machine gezien betreffende in- en uitcheck en de verdere administratieve rompslomp.

Volgend Epos zijn de Zoutmannen weer van de partij (willens nillens).

Met méér grog.

EDIT: Foto's komen van de Flickr account van Evelien de fotografe en zijn dus niet van mij!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...