zondag 30 augustus 2009

Vakantie - The End

Het laatste weekend van de vakantie zit er op. Zo hard zie ik er nu ook weer niet tegenop om terug te beginnen werken (al is uitslapen natuurlijk altijd interessanter).

Of we nog iets gedaan hebben de laatste dagen?

Zaterdagmiddag op de Wijnfeesten te Wezemaal dag gaan zeggen (Sam aan het smeden) en ne goeie Wolf genuttigd. Onthouden en méér drinken.
's Avonds moest Fien met Marie naar ne chihuahua-barbeque (don't ask, ik ga daar niet verder op ingaan) waardoor den deze alleen zat... Ik heb me dan maar half kapot gevreten en gedronken.
's Avonds nog twee filmkes op TV meegepikt: Wedding Crashers en Interstate 60. Vreemd maar op een bepaalde manier best genietbaar (zeker de laatste).

Vandaag vooral kleine dingen gedaan (miniatuurkes geschilderd, Horrorclix inventariseren, boswandelingske, oude videofilms gedigitaliseerd). En als afsluiter van de vakantie steppegras gegeten in 't Steppehuisje in Olen (stilaan ook traditie).

En Sam zijn schilderij is ook af!

Dat was het alweer. De laatste vakantie met z'n tweetjes, binnen enkele weken zijn we met 3!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...