maandag 6 april 2009

Weekend

Vrijdag een etentje en Battlestar Galactica - The Board Game afgezegd wegens ziekskes en de dag erna werken.

Zaterdag dus werken (na een week ziekteverlof), maar 't viel nogal mee. 's Avonds Eetcafé Aarschot met enkele vriendjes. Pizza del Marco, hetgeen dus resulteerde in DORST. Daarna verjaardagsfeestje van Daisy (die ik schaamteloos ben vergeten te vermelden op deze blog - sowwy) met een veel te lang uitgestelde rondleiding in de nieuwe woonst. Sam en Kristin hadden ook nog goed nieuws. Proficiat héé zeg!!!!!!!

Die nacht vreselijke DORST geleden ondanks de pinten die ik van den Eulaers heb gekregen.

Zondag roleplay sessie (de nieuwe hobbykamer ingewijd) alwaar Ken er weer is in geslaagd te sneuvelen. Hoe hij zoiets doet? Speel een priester van Tymora (geluk) en jinx uw partymembers met massa's kritieke missers (natural 1 dus) zodoende dat één van de kompanen (Steven) u per abuis massaal hard in de rug schiet waardoor de gepimpte half-orc zombie voor uw neus u met één mokerslag op -11 slaat.
Als u deze zever daadwerkelijk begrijpt: proficiat, u bent as geek as the rest of us!
R.I.P. Lucky Nimblefingers (Ken) dus...

Verder was 't wel fun. Beblo (Bert) was ook back from the dead en werd meteen in het zootje ongeregeld opgenomen. De voorspelling van de fumble tabellen is wel degelijk uitgekomen, dat van de boef viel deze keer nog wel mee.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...