dinsdag 17 maart 2009

Panasonic

Des avonds richting Anderlecht (Kelders slachthuis van Kuregem - talk about a cozy location) voor de halfjaarlijkse produktvoorstelling van Panasonic.
De produkten waren nog ça va. Niet veel nieuws onder de zon, eerder mekaar de loef afsteken met details en termen waar Jan Modaal niks aan heeft. 't Is crisis voor iedereen zeker?
De crisis liet zich echter ook merken in het eten dat de gasten voorgeschoteld kregen. Eerst in groepjes verdeeld worden en om beurten gaan eten omdat er zogezegd meer volk dan voorzien was. Kwart voor 9 en nog NIKS gegeten. Uiteindelijk boekig de groep geskipt en toch boef gaan halen en dan blijkt dat er slechts keuze is uit twee miezerige pastaschotels. Vegetarisch en Carbonara. Penne opgeschept, vragen naar de saus en dan doodleuk te horen krijgen (in volle cue) dat die aan het zooien is en binnen een tiental minuutjes klaar zou zijn. Om kwart voor 10!!!
En dat voor een professioneel cateringsbedrijf dat zulke meetings host.
Schandalig gewoon!

Volgende keer zien ze me daar niet meer terug. Er zijn nog andere merken die wél deftig eten serveren.

Gelukkig waren de desserten te vreten maar zo is mijn dieet van vandaag ook weer naar de botten.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...