donderdag 19 maart 2009

Comix

Vandaag naar Leuven afgezakt voor een kleine shopping spree. Comics en zwangerschapskledij.

't Bleek alweer een drietal maandjes geleden dat ik het Land nog eens had aangedaan. Gisteren had ik zelfs al een heus plan klaar toen Fien ook vroeg om naar Leuven te bollen want ze had dus dingen nodig van oa de H&M. Karma noemen ze zoiets.

De buit: Uncanny X-Men, X-Men Legacy, X-Force, Astonishing X-Men (opvallend alwéér maar één deel, Ellis schrijft te traag) en een gratis War of Kings preview. 2 paperbacks uit de Secret Invasion stal (tevéél delen die ik wel wil lezen gewoon):
*New Avengers volume 8: Secret Invasion
*Secret Invasion: Inhumans

De eerste (op de zijkaft Secret Invasion: New Avengers Book 1 genoemd om het ingewikkeld te maken) geeft een paar achtergrond- én hoofdverhalen uit de main saga. Véél Skrulls en intrige.
Inhumans is gewoon vet hard (beestig goed dus en géén slechte film met Kürt Rogier). Op zoek naar Black Bolt en de eerste lijnen naar War of Kings. Met als extra een beknopte geschiedenis vd Inhumans voor wie er niks van weet. Kijk dat is een trade paperback.

Of de losse comics deugen laat ik misschien later nog wel eens weten (eerst lezen).

1 opmerking:

Anoniem zei

en gijle laat niks weten?
we hadden s middags een terraske kunnen doen:)

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...