zondag 3 augustus 2008

Stag Night

Gisterenavond de Fille zijn 'vrijgezellenavond' gehouden. We waren in totaal met 3 man. Iedereen had weer de gewoonlijke excuses gereed om niet van de partij te moeten zijn.
De mens had gevraagd hem gewoon zat te voeren ipv opdrachtjes te moeten doen, dus dat hebben we dan ook gedaan. De catch was dat hij de ganse avond hetzelfde diende te drinken als Ken...
Begonnen in de Afgrond met het klassieke bierpallet (Gueuze, Witte Chimay, Barbär), waar buiten een Zuid-Afrikaans BBQ Fest aan de gang was. Black Hole bier bleek gewoon pi(l)sbier te zijn en de cocktail vh huis een alcoholbom. Grote fout van de Fille om aldaar ne Nelson Mandelaburgie te bestellen.

Daarna gepasseerd langs de cocktail bar (waar ooit La Folie was, nu definitief omgedoopt door ons tot de 'Schrokkenbar') maar de cocktails waren te duur voor wat ge kreeg. En het zat er vol subbes.
Hetgeen resulteerde in een niet zo frisse Fille in de Ali Baba om 2 uur 's nachts. Ik ga de details achterwege laten. Goe gelachen wel. En de kebap was lekkerrrrrrrr.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...