donderdag 24 april 2008

Verhuisd!

Incroyable mais vrais: we zitten int nieuw huis! Vanaf vandaag nooit meer slapen/leven op een appartement. 't Zal aanpassen worden. De GAS is echter nog niet in orde (iets moet altijd wringen niwaar?) dus warm stoken is voor woensdag pas. Ook een warm bad is voorlopig nog in Itegem te vinden.

Om 7 uur stonden de verhuizers al op 't appartement maar alles is vrij vlot verlopen (enkel het kader van het logeerbed heeft me hartkloppingen bezorgd). De kleerkast bleek een ramp om terug ineen te zetten (zeker twee uur met drie man aan liggen klooien). Maar alles liep beter dan verwacht.

Teleslet was ook op tijd en den technieker die we over de vloer kregen bleek bijzonder goed mee te vallen. Alles werkt, internet in alle kamers. Bloggen gaat! Fien heeft kabeltelevisie dus ik mag naar Caege. ;-)

Ook de kat is al mee verhuisd maar die moet nog even bekomen van de aanpassingen, hoewel ze al elk hoekje verkend heeft.

Ik ben stikkapot maar gelukkig.

Foto's:

De keuken by night (we hebben eindelijk nen diepvries!!!!!!)

Onze zithoek.

2 opmerkingen:

Jeremy zei

proficiat he Vince :-)
nu die housewarmingparty nog :-)

S&D zei

Proficiat

Geniet er van

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...