woensdag 16 april 2008

Ergernissen - Itegem

Vandaag zat er weer een vriendelijke brief in de bus waarin stond dat we vanaf vrijdag 18/4 niet langer op het braakliggend stuk voor de deur mogen parkeren omdat ze dan beginnen te werken: jaja er komt blijkbaar een huis/appartement voor de deur te staan. Er werd ook meteen gedreigd met wegslepen en politie bijhalen. Goed bezig, dat noemen ze positieve relaties aanknopen met de toekomstige buren.

Echt grellig wat hier allemaal is veranderd op drie jaar tijd (en niet alleen het uitzicht zoals in een eerdere post al aangehaald). Frituur De Brug overgelaten (en weer overgenomen en nimeer 't zelfde), overal huizen/appartementen bijgezet, ge moogt nergens meer parkeren (de enige bestaande 'legale' parking staat ook al stampvol), lawaaierige buren die 's nachts alles bijeenbrullen of -krijsen, ...
EDIT 21u: ook de andere 'parking' wordt vanaf morgen afgesloten voor werken. Niks parking nemeer voor bewoners (laat staan bezoekers) want alle mensen zijn té egoïstisch en verzuurd om te tolereren dat 'een ander' voor hun huizeke parkeert. Hopelijk krijgen we geen problemen bij onze verhuis.

Ik zal zooooooooooooooooo content zijn da 'k volgende week in Hulshout woon!! We kijken er steeds meer en meer naar uit.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...