zondag 13 april 2008

Darkness (+ rant)

Gisteren was gene vette qua movie night. Eerst bleek Red Eye, reeds een ganse week aangekondigd via HUMO en VT4, simpelweg te zijn vervangen door één van de Ocean's (vijfenveertig?) films. Wankers van VT4 ook, dat slaagt er nog niet in een geplande film te spelen, en 't is niet de eerste keer dat films ineens vervangen blijken door een andere. Als grappig alternatief heb ik dan maar naar American Cyborg op MTV zitten loeren (oerslecht maar het was ervoor gedaan denk/hoop ik).
Dan was er ook nog Darkness op Kanaal 2 (het debiele 2BE, kan tellen qua idiote naamsverandering vh jaar). Maar ook die Spaans/Amerikaanse film bleek halverwege het kijken niet waard, ondanks een sterke start (sfeer, personages). Wat een opeenstapeling van cliché's! En het verhaal gaat echt nérgens naartoe met op de koop toe een deprimerend einde (evil wins, waar ik meestal nog voorstander van ben maar hier speelt het kwaad ietske té vals ;-)

Gelukkig bleek aflevering 2 van Doctor Who dan weer wél mee te vallen. En karma is weer in balans.

1 opmerking:

Jeremy zei

ik heb dit weekend D&D movie nr2 bekeken en 'k moet zeggen dat het wel goed meeviel :-)

dat ze maar rap de Hobbit maken :-)

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...