donderdag 10 april 2008

Bouw: update

De vloer is af, het bad staat er al (en onderkant douche). Binnen TWEE weken verhuizen we (lijkt surreëel op dit moment).
We zijn voor spots gaan zien (keuken en bovenhal) maar blijkbaar gebruiken ze in de Limburg weer maten (doorsnede 80mm) die ze hier nergens hebben. Zucht.

Straks een (hopelijk allerlaatste) lichting toeristen over de vloer. Klote dat we zo ne gansen avond vast zitten elke week.
EDIT: weer geen kat komen opdagen, zelfs het fatsoen om den immo te verwittigen ontbreekt bij sommige mensen. We zijn dus weer voor niks braafkes thuis blijven wachten op stinkers die onze tijd verdoen, nu al DRIE maanden aan een stuk. Ik ben werkelijk té goed voor deze wereld.

De rekeningen van de nutsvoorzieners swingen lustig de pan uit. Aleen Pidpa heeft me al voor méér dan duizend euro afgezet (aansluiten riolering + aansluiting waterleidingen binnenshuis). Een beetje overdreven toch vind ik, en dan moeten de rekeningen van Electrabel en Teleslet nog komen.
Gelukkig bouw je maar één keer in je leven (hopelijk).

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...