zondag 24 februari 2008

Clix Overload

Gans de namiddag in de Outpost te Antwerpen verbleven voor een Heroclix slugfest België-Holland om U tegen te zeggen! Onze Nederlandse clixvrienden waren voor de gelegenheid naar 't Stad afgezakt voor enkele vriendschappelijke matchkes. 't Was zeer leuk! Uiteindelijk bleek België toch de grote overwinnaar (applaus voor Ronald en zijn Hyperion die iedereen naar huis heeft geklopt). In september of oktober reizen wij af naar Utrecht.

Na maandenlang speculeren over de release dates van de aangekondigde sets blijkt nu dat alles gewoon op dezelfde dag uitkomt! Nightmares, Freddy vs Jason én DC - Crisis zullen NU vrijdag op een hoopje in de winkel liggen. Errug leuk voor mijzelf, slecht nieuws voor de portemonnee. Tanya had previews bij van nagenoeg alle figuurtjes, en die waren zo cool dat ik m'n brick Nightmares rap geupgrade heb naar ne volledige case. Ouch.

Ook 't Stad viel tegen alle verwachtingen in héél goed mee. Heb me kunnen parkeren om de hoek van de Outpost en 't heeft me zelfs niks gekost!!! Maar dat lukt weliswaar geen twee keer vrees ik.
Vrijdag nog 's proberen want dan staat er een avondje Horrorclix op 't programma (daartegen ligt het bestelde spul ook klaar achter de toog vd Outpost).
Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...