zondag 6 januari 2008

Cinema

Gisteren met Fien (en Stef en Tine) naar de Metropolis geweest - op ne zaterdag! Fien wou niks te "vies" dus na lang beraadslagen viel onze keuze op I am Legend (met Will Smith). Aangekondigd als drama en kinderen toegelaten. Boy were we wrong!
Zelden zone claustrofobische, nagelbijtende thriller gezien. Redelijk hard ook. Naarmate het einde toe wordt 'm wel nogal ongeloofwaardig (ik zal niks spoilen) maar hij blijft wél vrij realistisch (naar Hollywood normen). Gewéldige sfeersetting ook (die verlaten stad)!
Ik was allang blij dat de heer Smith opt einde niet in nen F-16 kruipt om alzo via kruisrakketten en de verplichte oneliners de wereld te redden maar eindelijk eens als (licht mentaal gestoorde) mens van vlees en bloed acteert.

Finaal verdict: 7/10 (8/10 had de scenarist opt einde van de valium gebleven en de 3D achterwege gelaten, dat trekt echt op NIKS. Barst gerust in lachen uit eens ge de leeuw en de protagonisten ziet).
Wat is er in godsnaam mis met maskers en make-up?? Niet hip genoeg?

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...