maandag 18 november 2019

Gooikse Stripbeurs

Gisteren te gast op de Gooikse stripbeurs, en ook deze keer wederom een uiterst aangename dag mogen beleven in  het Pajottenland. Ze leggen daar hun striptekenaars nog serieus in de watten, vandaar ook dat die er telkens weer graag bij zijn. Ikzelf als kleine garnaal tussen al die grote namen geen uitzondering. Een kleine zaal dus krap gezeten, maar gezelligheid troef.


Gezeten tussen Steve “Nachtwacht” Van Bael en mede geuze liefhebber Walter Evenepoel uit Pamel die de strip “De dikke van Pamel” voorstelde via de lokale heemkundige kring. Het volk dat daarop af kwam leerde ook ineens Paddy & Bunty kennen! Dank aan Jean-Paul en de andere organisatoren voor de veelvuldige reclame, de heerlijke maaltijd én de lokale geuze.


Toen ik aangaf zelf enkele flessen van het hemelse vocht van geuzestekerij De Cam te willen aanschaffen kreeg ik een privé rondleiding met uitleg én proefglas naast de deur. Zeker een aanrader voor wie al eens graag geuze of aanverwanten drinkt.


Op de valreep nog twee strips van de Nachtwacht door buurman Steve laten signeren voor Lars & Lode en de dag zat er alweer op.


De helletocht van anderhalf uur van Gooik naar Leuven over de Brusselse Ring, inclusief wegenwerken en een kettingbotsing, namen we er dan maar bij. Nu nog iets nieuws uit de pen toveren tegen volgend jaar zodat we weer een excuus hebben om er opnieuw bij te zijn…


Op 8 december staan we nog op de stripbeurs van Heist-Op-Den-Berg en daarna zit de Glutenvrije Tour 2019 van Paddy & Bunty er definitief op!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...