dinsdag 11 juni 2019

Descent

Vrijdagavond een hernieuwde Call of Cthulhu campaign bij Stefan (Jenkins!), zaterdag stond Descent op de planning. De laatste side mission van de campaign voor de Grote Finale (merkten we pas gans aan het eind)!
We hadden de keuze tussen ongedierte opruimen of een draak afmaken (groter ongedierte) en vonden dat laatste iets beter passen bij ons kaliber van helden.

Onze contactpersoon blijkt verdwenen of gevlucht en we worden verrast door goblins (weeral) en iets verder grote kreeftspinnen. Ook een vorm van ongediertebestrijding.


Na een viertal mappen verkend en schoongemaakt en geplunderd te hebben vinden we dan de draak waarom het gaat. Een iets steviger exemplaar met 20 extra hit points, maar die gingen er even vlot weer af.


Met de beloning en wat we vonden kopen we nog betere wapens op de lokale markt en daarna zijn we klaar voor de allerlaatste missie vd campaign tegen onze nemesis Hestion (die van die rode ogen boven de monsters).

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...