zaterdag 21 mei 2016

Rue Morgue

Zombicide Season 3: Rue Morgue, scenario "The Mortuary" (6+ survivors, hard mode). Doorheen een research facility vol gangen en ziekenhuisbedden om de onderzoeksnota's van enkele militaire wetenschappers te recupereren op een boordcomputer van de lokale helicopter (en exit).


Begon vrij rustig dus tijd om te zoeken naar bruikbare wapens, maar eens binnen in het hospitaal (en geel) bleven de ziekenhuisbedden crawlers spawnen en stroomden de walkers vrolijk toe. Tussen de spawn cards ook enkele Lost vrienden die meerdere schoten nodig hadden om te gaan liggen.
We hadden het geluk aan onze kant want de sleutel van de helicopter werd halverwege reeds gevonden waardoor we een binnenweg konden nemen en een vleugel vermijden.
Klein stress momentje in de voorlaatste ronde toen een A-Bomb Abomination verscheen naast het helicopterplatform. We werden nét niet door de draad heen getrokken om zo de ganse route (ondertussen vol zombies) opnieuw te moeten afleggen! Blij dat we een molotov ter beschikking hadden daartegen.


Alweer funzes en goed gelachen (ook met Lost Gordon Ramsey), Zombicide blijft een goede investering qua bordspel. Binnenkort Black Plague en misschien S3 campaign Arson eens beginnen?

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...