donderdag 11 februari 2016

Donderdagje

Vandaag waren we van plan met de kinders Technopolis te bezoeken. Wij dus de tocht naar het verre Mechelen aangevat, tractors en logge vrachtwagens getrotseerd, alsook een stuk E-19. Bij aankomst bleek echter een immens lange rij te staan aanschuiven om binnen te kunnen, en de parking stond tjokvol, zelfs een stuk braakgrond was aangeslagen als noodparking. Wegens geen zin om de hele dag te staan aanschuiven voor de attracties en proeven van Technopolis met zo'n massa werd er unaniem besloten door te rijden naar het Speelgoedmuseum. Dat was echter buiten de wegenwerken gerekend die vlak daarvoor begonnen en de parking van Nekkerspoel die evenzeer tjokvol stond. Tegen dat we de eerste vrije parkeerplaats hadden bereikt waren we al op Pasbrug en was de goesting helemaal weg. Tip: ga met de TREIN en stap af op station Nekkerspoel, met de wagen is het blijkbaar onmogelijk, tenzij je parkeert op de vest en je leven (en dat van je kinderen) riskeert op dat megadrukke kruispunt.
Lars gaf te kennen binnenspeeltuin "Groenen Hond" (Kid Stop Marleys in Voortkapel) te willen bezoeken en wie waren wij om hem dat te ontzeggen? Tussenstop in de Brantano voor Lode en na twee uur te hebben rondgebold waren onze mannen vertrokken in hun binnenspeeltuin. Achteraf bekeken mogelijk de beste oplossing, de kinders hebben alvast niet geklaagd!

Vakantie...

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...