Tagliatelli met aspergeroom, scampi's en gerookte zalm
*Asperges licht koken, daarna verder koken met de tagliatelli tot deze gaar is.
*Scampi's besprenkelen met citroensap en licht aanbakken. Daarna 1 sjalot, 1 teentje look glazig laten worden in een kookpan, scampi's toevoegen, een 5 minuten roerbakken en blussen met witte wijn. Dan de room toevoegen en roeren. Als de dikte goed is de tagliatelli en asperges aan de saus toevoegen, rondzetten en over borden verdelen. Afwerken met gerookte zalm en gesnipperde citroenschil.
*De fles witte wijn is toch al open dus kan je ze er evengoed bij uit drinken (op eigen risico).
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Zombicide 2.0 - Solo Test
Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...
-
Gelukkige verjaardag schattebout! Welkom op Tram 3 . Fien heeft ook het beste cadeau ooit gekregen: Lars zegt net sinds vandaag "mama&q...
-
Fargo blijft nog steeds één van de betere reeksen (alle drie) die ik de afgelopen jaren mocht zien, en bedenker Noah Hawley mocht voor Fox ...
-
Ze zijn er weer! Het carnaval seizoen is weer aangebroken en onvermijdelijk volgen er dus ook de overheerlijke carnavalvlaaikes ! De beste b...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten