zaterdag 10 mei 2014

Koken met Diego

Tagliatelli met aspergeroom, scampi's en gerookte zalm


*Asperges licht koken, daarna verder koken met de tagliatelli tot deze gaar is.
*Scampi's besprenkelen met citroensap en licht aanbakken. Daarna 1 sjalot, 1 teentje look glazig laten worden in een kookpan, scampi's toevoegen, een 5 minuten roerbakken en blussen met witte wijn. Dan de room toevoegen en roeren. Als de dikte goed is de tagliatelli en asperges aan de saus toevoegen, rondzetten en over borden verdelen. Afwerken met gerookte zalm en gesnipperde citroenschil.
*De fles witte wijn is toch al open dus kan je ze er evengoed bij uit drinken (op eigen risico).

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...