donderdag 3 oktober 2013

Bones II

Dinsdag 01/10 is de Bones II Kickstarter van Reaper Miniatures van start gegaan in een vrolijk Halloween thema. Op ruim 1 dag tijd een omzet van rond het miljoen dollar. Geschift!
Wat je als backer krijgt voor de basis pledge van 100$ loont nu al de moeite:


Uiteraard zijn er ook weer de nodige add-ons om mensen hun pledge te laten verhogen, én er is nu ook een "Core Set Expansion" van 50$ die ook extra mini's bij krijgt naargelang de Kickstarter vordert.
Shipping is géén vast bedrag meer maar wordt berekend naargelang de extra's die een backer toevoegt aan de basis set. Kan tegenvallen.
Ook het totaalbedrag op de doos zal een correct cijfer van de inhoud weergeven en niet het basis bedrag van 100$ zoals de vorige, wat ook zwaar kan tegenvallen bij het passeren langs de douane. Invoerrechten betaal je vanaf 150€. U weze gewaarschuwd want ze verschepen vanuit Texas USA en niet vanuit de UK!


Effectieve levering wordt geschat rond september 2014, maar we weten wat er met de vorige allemaal is misgelopen (maart 2013 werd uiteindelijk eind augustus).
De miniaturen zijn ook niet de kwaliteit die je van metaal mag verwachten maar eerder een plastic zoals gebruikt bij plastic boardgame figuurtjes. Wat ook z'n voordelen heeft, zeker met kinderen in huis.

Of ik al heb ingetekend? Early Bird!
Loopt nog 23 dagen...

4 opmerkingen:

Jeremy zei

VERY tempting... Should I do it or not...

Would look nice to the Dungeon Tiles I'll be getting soon :-)

Chaotic Dutch Weirdo zei

2 words... shipping costs...

Vince zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Vince zei

De pledge calculator is live gegaan en het ziet er allemaal OK uit. De eerste extra's doen de shipping costs niet al te veel stijgen en ze liggen in de trend van vorige keer. Tax is afhankelijk van inhoud en zou moeten meevallen (ongeveer 30€).
Ik wacht af tot de laatste dagen, als het teveel wordt cancel ik alsnog mijn pledge.

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...