zondag 1 september 2013

Bones

Kickstarter pay-off: Reaper Miniatures Bones!

Origineel gingen ze verschepen eind maart maar wegens omstandigheden (vertragingen in de internationale scheepvaart en douaneperikelen) liepen ze een béétje achterstand op daar in Texas in het Reaper HQ. En dat explodeerde een klein beetje op de internet fora.
Maar kom: eind goed, al goed! De pakjes zijn verscheept en de meesten hebben het hunne eindelijk ontvangen. Waaronder moi! Vampire Level pledge + extra's, waaronder fire giants, dragons (oa de Pathfinder en clockwork dragon) én natuurlijk ook Cthulhu!

Het Vampire pakket


Extra info: Bones zijn betaalbare plastic versies van de ondertussen quasi onbetaalbaar geworden metalen miniaturen van Reaper Miniatures. En de metalen miniaturen van Reaper zijn nog betaalbaar in vergelijking met concurrenten als Games Workshop waar je bijna een nier dient te verkopen om dat ene favoriete resin (duur plastic) miniatuur te kunnen aanschaffen. Een goede zaak dus.
We weten weer wat painten! :-/

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...