zaterdag 3 november 2012

Crisis 2012

Wawasmeda? Een quasi onvindbare locatie op de Kaaien. Verschrikkelijk weer (een feest op de openbare weg). Een volle gratis parking die, gecombineerd met géén kleingeld op zak en parkeren aan het MAS, resulteerde in fanmail van de Antwerpse politie achter de ruitenwisser. Goed te weten dat er toch nog zekerheden zijn in het leven!


Crisis zelf was waanzin. Teveel te zien en te kopen. Het voorziene budget ging geheel op aan de Freebooter stand, hetgeen volledig ingecalculeerd was. Hoe meer ik bij op de hoop laadde, hoe meer euro's er af gingen. Naar huis gegaan met amazones, piraten en limited edition figuurtjes.


Ook bij de tweedehands verkopers vielen krankzinnige zaakjes te doen (enkele deftig geschilderde space orcs aan 1 €/stuk meegenomen, zelfs al speel ik geen 40K!).


En dan nog zoveel zaken moeten laten liggen: piraten van Black Scorpion, oogstrelende oosterse miniaturen van BushidoCrooked Dice, Celtos sale, Confrontation aan -50%, prachtige voorgeschilderd decors van More Terrain (met de belofte aan een Duitse medemens daar online ooit nog iets te bestellen)... Blij dat ik mezelf een budget opgelegd had!


Nog niet zeker of we volgend jaar nog terug gaan... Misschien tussen de tweedehands verkopers.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...