zondag 18 november 2012

Comics

Gisteren nog eens tot in het Besloten Land geraakt, en daar lag alweer een stapel van 3+ maanden te wachten zo dik als een telefoonboek. Pluspunt: alweer een boekske zegeltjes vol dus volgende keer korting!

Bij Marvel weten ze het echt niet meer. Na de reboot van DC destijds moet er een executive geweest zijn die dat een schitterend idee vond, met een overkill als reboots tot gevolg. AVX zit er op, de naschokken worden uitgemolken. Iedereen is terug vriendjes, er zijn terug mutanten, Professor X sterft voor de tigste keer en Cyclops krijgt de schuld van alles.
Reactie van Marvel? Reboots!


Uncanny X-Men, dat vanaf #1 een reboot kreeg stopt alweer op #20, met een reboot in februari en een nieuwe titel daar bovenop met de naam All-New X-Men. Schrijver: Brian Michael Bendis (Avengers, ...). Why?

Uncanny X-Force stopt ook, en wordt vervangen door Cable & X-Force. Terug naar af dus (jaren '90!).

X-Men Legacy, dat de laatste maanden voornamelijk over Rogue en andere dimensies (gaap) ging stopt er (eindelijk) ook mee en wat komt er in de plaats? X-Men Legacy #1 (qué?) met de focus op Legion. Pass.

Avengers (door Bendis) stopt ook na jaren, en het einde wordt oeverloos uitgemolken. Daarna vervangen door: Avengers #1.

AVX blijkt ook de catalysator van een nieuwe trend: teams mixen. Avengers én X-Men vormen nu aparte teams en nemen het samen op tegen wat dan ook. Uncanny Avengers. Avengers Arena. Dat is als de print versie van Marvel vs Capcom. En na AVX Versus is dat ook niet zo vergezocht. Wederom: why???


Het zegt me hoe langer hoe minder. Misschien word ik wel... *GASP* ...volwassen?
Maar eerst wachten op de hardcover van AVX!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...