zaterdag 25 augustus 2012

Holiday - Celebrate

Het begint stilaan te korten... Gisteren met Fien & Lars naar Leuven geweest, gevolgd door een trip naar Keiheuvel (Zichem) en Scherpenheuvel. Comics opgehaald in het Besloten Land en Samson strips gekocht voor Lars.
Lars was best onder de indruk van de basiliek van Scherpenheuvel, de papa iets minder. One big money trap.

's Avonds nog afgezakt naar 't Stad om de case Chaos War van Heroclix op te halen en en passant een spelleke mee te pikken. De dobbelstenen zaten niet echt mee, maar de Sentry/Void en de Chaos King vormden een dodelijke evil combo.


Ik werd er ook weer aan herinnerd waarom ik nog zo weinig ga: bijna anderhalf uur in het oprijden over Mortsel wegens werken op de E313 en file gemeden, vlotjes in het afkomen tot in Herenthout (al maanden afgesloten richting Wiekevorst door het centrum) waar het centrum zelf ook plots afgesloten bleek wegens... braderie. Naast wielerkoersen de Vlaamsche Plaag. Zucht.
Normaal is het een half uur/drie kwartier van thuis tot op de kaaien en vice versa, de laatste jaren zijn er altijd al wel ergens omleidingen en/of wegenwerken geweest.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...