zondag 6 december 2009

Manticore 17 - Stilte voor de Storm

Mijn batterijen zijn volledig op, de interne harde schijf gecrasht. Nog nooit zo kapot geweest na een event. Thuis gekomen (hoe weet ik niet precies meer) en op de zetel omgevallen... en blijven liggen tot ons Larske er was met de grootouders!

Voor een ééndags LARP denk ik wel dat we er een memorabel avontuur van gemaakt hebben. Ik heb al zowel positieve als negatieve reacties gehoord maar heb zo de indruk dat sommigen vergeten waren dat het een mini-life betrof. Wat we dan maar als een compliment zullen beschouwen.

Organisatorisch liep er weer vanalles scheef (as usual), Michaël die spelerspelkot ging doen kon er niet zijn vanwege een blessure waardoor er géén spelerspelkot was. En we BLIJVEN onderbezet als team waardoor we allemaal teveel hooi op de vork moeten nemen. ook de keukenploeg was totaal onderbezet, wat te merken was aan het uitlopen van de bereidingen (avondeten was denk ik zo'n 3 uur over tijd waardoor sommige dingen dan weer dienden te wachten). Gelukkig loopt het daar vol lieve mensen die altijd bereid zijn een handje toe te steken. Ook de opkuis, hoewel eigenlijk té laat, verliep vlotjes op deze manier.

Qua figuranten, eeuwig hekelpunt van Manticore, zijn we deze keer gewoonweg verwend geweest. Stuk voor stuk klasse rollenspelers en onvermoeibaar. Moesten er zijn die dit zouden lezen: kom aub terug volgende keer! U hebt dat fantastisch gedaan.

Persoonlijk hoogtepunt waren toch wel Mikulas en Krampusz (en de reakties van zowat alle spelers daarop - van Kozakski tot heksenjagers). Schitterend!

Persoonlijk pijnpunt: de laatste wave had vlugger mogen stoppen waardoor er méér tijd over was geweest om uit te bollen... Nu was het opeens wel erg vlug gedaan.

Grotendeels tevreden, op andere vlakken niet zo. The usual.
Komt er een vervolg... waarschijnlijk wel. Ik weet het nog niet echt.

4 opmerkingen:

Sam zei

en wordt ge er ook niet een beetje te oud voor? Ge moet het veld maar eens aan de jongere generatie laten.
Bompie.

Chaotic Dutch Weirdo zei

skaven op manti ?

Jeremy zei

uiteraard was dat geen skaven :-), vraag aan de Kozakski wat het was :-)

Vince zei

In mijnen tijd, toen...

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...