zondag 26 april 2009

Comics

De paperbacks die momenteel op de salontafel liggen zijn:

*Secret Invasion: X-Men, waarin de Skrulls San Francisco willen overnemen maar zich een floeren aap schrikken als blijkt dat de X-Men daar verblijven. En terecht. Het valt des te meer op hoe hard de X-Men geworden zijn gedurende de afgelopen jaren. 't Is niet langer een handvol verstotelingen maar een goedgedrilde militaire eenheid.

*Nova #3: Secret Invasion, waarin Nova eerst Galactus probeert te stoppen voor deze een planeet opeet (en faalt) en vervolgens ook Skrulls tegenkomt. Kan moeilijk anders met zo'n titel.

Best leuke tie-ins van de hoofdreeks die het één en ander wat meer uitdiepen. Het religieuze aspect vd Skrulls oa. Maar ik begin me te ergeren aan het feit dat er al minstens drie verhaallijnen door mekaar lopen (en langs mekaar heen) zodat het overzicht volledig zoek raakt. X-Men, Astonishing X-Men en nu deze weer. Zelfde personages, andere verhalen, zelfde tijdlijn. Dringend de schaar erin zetten, jongens want het is niet te doen.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...