maandag 24 november 2008

Weekend - Sneeuw en RPG

Dit weekend lijkt zolang te hebben geduurd dat de gebeurtenissen van vrijdag al een week geleden zouden kunnen zijn. Maar soit...

Vrijdagavond eerste deel van de Mythandir Chronicles chez Jer te Aartselaar. Een disfunctionele party maakt de sessie natuurlijk des te leuker (of hoe noem je zo'n verzameling bij mekaar geharkte schooiers?). Maar helden tegen wil en dank - uiteraard!

Zaterdag de ganse dag de baan op, chillend middenin een sneeuwstorm met een achtergrondmuziekje. Sweet. 's Avonds filmavond (zie Sunshine post van gisteren).

Vandaag (zondag) lang gemaft, Merlin geloerd (goeie aflevering!) en in de namiddag de tweede (mijn eerste) Werewolf sessie bij de Svenne. Lachen! Over disfunctionele parties gesproken... maar we krijgen de job toch maar weer gedaan. 1 kilo zuur berekes met vier man binnenspelen leidt tot een vreemd gevoel rond de maagstreek - volledig outgame weliswaar.

Toen bleek dat het retehard had gesneeuwd en dat alle wegen potdicht zaten (en het vroor ook nog)! Als resultaat tegen bompa-speed van Leuven weer richting Hulshout (en de Ken moest nog verder!).

Als afsluiter met ons Guennieke in de sneeuw gespeeld. Het was koud.

Volgend weekend opendeurdagen op 't werk dus dat betekent GEEN weekend. Ik vermoed nu al dat er daartegen een 'ergernissen' post gaat volgen. In feite is december echt een absolute kutmaand, terwijl ik me meen te herinneren dat het vroeger voor mij een topmaand was (de Sint, verjaardag, Kerstmis, Oudjaar). Iedereen blij, de wereld is mooi. Ach ja.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...