Een vrij drukke week totnogtoe. De produktvoorstellingen van het najaar zitten er weer zo goed als op. Bij zulke avonden is het produkt voor mij echter volledig ondergeschikt aan... de catering. Vandaar dat ik ook wik en weeg welke wél en niet te doen (want anders ben je al gauw ganse weken van huis).
Dinsdag Loewe. Interessante nieuwigheden, zeker naar begin 2009 toe. Champagne als aperitief met diverse hapjes (en de beste en dikste olijven die ik ooit gegeten heb). Na de voorstelling en de obligate PR talk kregen we een kaartje met daarop het adres van... de Vogelenzang in 's Gravenwezel.
Daar bleek het gewoon à la carte te zijn. Ben gegaan voor de rundscarpacchio met pijnboompitten en rucola en als hoofdgerecht scampi's in curryroom. Thuis rond half twaalf.
Woensdag B&W (en Marantz), naar goede gewoonte in San Marco Village en hoogtepunt qua catering. Aperitiefhapjes waren té lekker (zalmrolletjes en scampi's) en de hilarische ober had ons blijkbaar uitgepikt als doelgroep om z'n omzet vd avond te vergroten. Niks mis mee.
Daarna was er buffet (driedubbel in feite: barbeque, Japans en visbuffet), waarbij ik me heb ingehouden voor het dessertbuffet daarna. Crème brûlée, Mövenpick ijs, chocomousse, sabayon en nog eens een portie ijs. In die volgorde. Mmmmmmm.
Verder nog enkele ex-collega's (en de ex-baas) tegen het lijf gelopen waardoor het weer lekker lang uitliep en het middernacht werd dat ik thuis was.
Moe... maar voldaan. En de kilo's bleven er gelukkig af. Toch maar weer het joggen hervatten morgen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten