zondag 24 augustus 2008

Mighty Avengers

De comic reviews blijven maar komen ('t is dan ook vakantie geweest)...

Paperback 2 van Mighty Avengers valt serieus tegen, ondanks een sterke aftrap met deel één. Het begin volgt de cliffhanger van New Avengers waarbij Spiderwoman met de Electra Skrull bij Tony gaat aankloppen. Daarna gaat het alleen maar bergaf.
De eerste story arc laat half New York City geïnfesteerd worden door Venom symbionten, een inside joke naar nieuwe tekenaar Mark Bagley (Bagley won internationale faam door diens run bij Amazing Spiderman, toenertijd ook geïnfesteerd door Venom en Carnage maar die verhalen waren tenminste leuk en geïnspireerd)? Overbodig.
Daarna gaan ze achter Doctor Doom aan die onrechtstreeks verantwoordelijk blijkt voor de symbiontenbom (ik verzin dit niet). Maar wat blijkt: 't was een accidentje!
Doom wordt dan ook nog eens bij mekaar gepeerd en in de Raft opgesloten. Ook hier wordt het enige interessante plot volledig verwaarloosd (relatie tussen Doom en Morgan LeFay), maar misschien is dat ooit elders uitgediept.

Conclusie: lees liever New Avengers. Hoewel... met Secret Invasion staat er weer een crossover van jewelste klaar en is ook deze reeks gefündenes fressen.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...