zaterdag 23 augustus 2008

Annihilation - Conquest 2

Deel 2 van de Conquest saga is ook achter de kiezen (aaaah lazy saturdays) en oversteeg de verwachtingen ruimschoots. Zoals eerder vermeld een hername van de Conquest delen uit de eerste Nova paperback. Daarna volgt een recap van 1 pagina van de tweede Nova paperback, nogal knullig aangezien die wel repercussies heeft voor de finale. Gelukkig heb ik die ondertussen ook liggen (en hij stelt niet teleur!).

Wraith is best cool. Deed me zéér nineties aan (zowel qua artwork als verhaal). Ik wil ook een poncho!!!

Dan de miniserie Annihilation: Conquest zelf... Een beetje eenzelfde tendens als de eerste reeks. Helden vinden zich verenigd tegen een onverslaanbare vijand en zegevieren dan uiteindelijk toch (de manier waarop is redelijk dom). Maar er zit genoeg spanning in en de personages zijn zeer leuk. Starlord en zijn zootje ongeregeld keren terug (met de nodige tragedies). Adam Warlock maakt z'n comeback (jeuj). Drax, Gamora, Nova...

Na deze miniseries begint weer een nieuwe reeks getiteld Guardians of the Galaxy die weleens een schot in de roos kan worden. Ik wacht alvast op de paperback.
Benieuwd of er volgend jaar opnieuw een galactische dreiging zal volgen (Marvel heeft de smaak én de dollars te pakken).

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...