Solo Black Plague 2

Volgende keer onder vrienden pakken we de harde scenario's aan, da's een iets grotere uitdaging. Ondertussen de overige medium scenario's dan maar solo geprobeerd.

Quest 6: In Caligine Abditus, oftewel "hidden in darkness". Met Thalia (Red Sonja) ipv de non. Dezelfde objectieven als Quest 5, eerst de "sleutels" vinden (de gekleurde X'en) en dan naar de exit om zo dieper "het stad" in te geraken. In plaats van een fort dit keer via de geheime gangen van de necromancers die enkel via de "kluizen" bereikbaar waren. En die laatste gang aan het eind spawnde oranje. Ondanks dat er enkele runners én een abomination in hun nek hijgden toch moeiteloos de exit gehaald met alle survivors.


Quest 7: Dead Trail, oftewel geschriften van de necromancers verbranden (lees: alle objectives verzamelen) om een duister ritueel te verstoren, beide vault weapons oppikken en dan de exit halen met alweer alle survivors. En dat is op het nippertje (paar helden stonden op 2 wounds) gelukt met een horde op de hielen. De deadeye walkers (archers) stonden aan het eind allemaal op het bord dus activeerden allemaal telkens een nieuwe kaart tevoorschijn kwam.


Volgende keer dus de harde scenario's en dat wordt tijd want daar zit iets meer variatie in de objectieven. X'en verzamelen en dan weer de exit halen is ondertussen nogal afgezaagd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Legion

Carnaval vlaaikes