zaterdag 21 juni 2014

Stag Clix

Vrijgezellen clix ter ere van Ken die de stap gaat wagen, geregeld door Danny. Marathon editie waarbij Ken het met meerdere teams tegelijk tegen iederéén opnam.  Met Mystery Special Guest of Honor Ronald (dat was lang geleden)! Ik heb m'n Wildcats (DC/Wildstorm) eens uitgetest en dat is niet meteen voor herhaling vatbaar.
Er stond ook nog maanden aan spul te wachten, de portefeuille heeft het weer geweten.
Ook Martijn dook op in de kelder vd Outpost om het op te nemen tegen Azatoth. Ieder z'n hobbies!


Ik kan ook geen clixpost doen zonder te zagen over het verkeer in 't Stad en ook nu was het weer prijs: vlot tot op 't Zuid met een lichte opstopping ter hoogte van het Sportpaleis want blijkbaar kwam Miley Cyrus daar interessant doen. En daar komt dus een massa volk op af, begrijpe wie begrijpen kan! Maar aan de kaaien was het huilen met de pet op want alles stond VOL wegens Sinksenfoor (is die nu nog niet opgekraamd?)! Ook in het terugrijden een kwartier langer over gedaan om uit het Stad te geraken wegens alle foorapen die net op dat moment ook naar huis moesten. Blèh!
Eens op de ring no problemo, Singel maar gemeden want m'n zesde zintuig vertelde me dat ook de Sportpaleizers daar lastig aan het doen waren.

Dat zorgt er weeral voor dat het tot augustus/september zal duren eer ik de oversteek nog eens maak, net op tijd voor de laatste bestelde set (Guardians of the Galaxy), waarna de doorslaggevende evaluatie van de hobby zal volgen (tijd, geld, plezier).


Geen opmerkingen: