Zombie Birthday Games Night III

Deze keer stond Last Night On Earth op het programma. 4 spelers (2 afgezegd) dus helden en zombies waren mooi in 2 kampen verdeeld.
Begonnen met het basic scenario (15 zombies omleggen voor dageraad) en dat ging vlotjes. Daarna van kant gewisseld en het scenario met de pick-up truc gespeeld (mét advanced rules) en de helden hadden het al een pak minder gemakkelijk. Doe daar een zombie hero bij en vieze zombie kaartjes en het was een verloren zaak!
Al bij al een amusant spel, totaal anders qua opzet en uitvoering dan Zombicide. Alleen al het PvP gehalte maakt een wereld van verschil. Voor diepere reviews verwijs ik graag naar BGG.
Toch nog eens spelen alvorens iets van uitbreidingen te kopen. Ik twijfel over Timber Peak (omwille vh Twin Peaks gehalte) maar toch eerst nog enkele scenario's erdoor jagen om te testen dat het niet té repetitief wordt.


Daarna als afsluiter nog eens een spelletje Zombies!!!, mét uitbreiding X: Feeding The Addiction. Addiction cards die elke speler iets "speciaal" gaven. Het mijne was toevallig het meest powerplay maar ach: men speelt met de kaarten die gedeeld zijn, nietwaar? The chopper was all mine!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Legion

Carnaval vlaaikes