zondag 3 november 2013

The Long Halloween 2013

Een lang weekend wegens 21 juli op 31 oktober genomen en de 1ste november die op een vrijdag valt!
Op Halloween zelf naar het Wijnegem Shopping Center (horror!). De opening van een officiële LEGO shop overtuigde mij en Lars om het nog eens een kans te geven. Leuk voor een keer. De "maak uw eigen minifig" was een succes en het eindtotaal gaf een gratis limited edition set van een kerstbomenverkoper. Op de terugweg McDonalds met Mario Bros in de Happy Meal.
's Avonds naar de Halloween markt te Hulshout. Lars vond het gewéldig klasgenootjes al dan niet verkleed tegen te komen. Feitelijk niet meer dan een Kerstmarkt in een ander jasje met vooral jenever en pompoensoep in de aanbieding. Daarna Trick or Treaten bij oma en opa en de kaars was uit!


Vrijdag het huis wat onder handen genomen, Lena op bezoek geweest en 's avonds naar de Halloween Séance in de Zwanekelder (Afgrond). De inkleding en muziek waren top, maar het publiek heeft het Halloween concept nog steeds niet door. En beuling is goor!


Zaterdag op 2 kinders gepast, met Lars een kerkhofbezoek gedaan (voor alles een eerste keer) en 's avonds de voortzetting van de Manticore table-top sessies (en testen van het Manticore tafel systeem 3.0) met de originele crew. Zit bijna goed, duurde even om erin te komen (en eer iedereen er was) maar eens terug in de wereld gedompeld kon de pret niet meer op.En het weerzien was uiteraard zeer blij!
Leg uw bonen niet te wijk, een LARP vervolg komt er niét! :-)


Vandaag zondag vooral recupereren vrees ik want het was 6 uur deze morgen. Niet simpel alleen met 2 koters. Auw!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...