zondag 18 juli 2010

Weekend

Niet zo heet deze keer. Meestal in het zwembad gehangen, dat van onze Lars en ook het grotere in de paardenwei.

Vrijdag na het werk in het Besloten Land gepasseerd voor comics. Het is bouwverlof dus ik had kunnen verwachten dat alle wegen van hier naar Leuven open zouden liggen.
's Avonds in den Afgrond gehangen, Guinness en gueuze gedronken en de dingen des levens besproken. Achteraf hebben de smeerlappen me nog overhaald tot een kleine kebap met looksaus en bolden daar speciaal voor achterna tot in Hulshout. Vrienden noemt dat zich! ;-)

Zaterdag van de ganse dag geen honger gehad. In de namiddag Talisman gespeeld buiten en in de garage (louche donkere wolken) met de Svenne die voor de gelegenheid vroeger was gekomen. Onze Lars was afwisselend flauw en flink.
's Avonds roleplay sessie in de garage (buiten te onzeker en in de hobbykamer te muf). Dat bleek voor herhaling vatbaar. Begonnen met belegde broodjes van de Schoofzak en tijdens de zichzelf verklarende pauze opnieuw ijskreem van de kreemkar. Volledige bezetting +1 (Hans). Veel volk!
kort samengevat: assassins, reparaties, emo elfen en warme chocolademelk!

Zondag gewandeld, sangria geprepareerd (vers fruit, sangria van nog op het appartement die ik onlangs terugvond achterin een keukenkast, aangelengd met witte rum en witte wijn - bleek een succes), een schommelstoel in mekaar gezet en nog wat andere klusjes opgeknapt die moesten gebeuren.

En uiteraard in zwembaden gehangen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb me bedacht. Zeg maar wanneer de volgende sessie er aan komt en rol wel mee. :)

War of Kings was uitmuntend trouwens.

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...