zondag 13 november 2016

Games Night

Pandemic: Reign of Cthulhu

Gelijkend aan de originele Pandemic/Pandemie met toch een aantal significante verschillen. En dat maakt een sneller, gestroomlijnder spel waar het ook vlugger fout kan lopen. De "Evil Stirs" kaarten zijn genadeloos en kwamen sneller boven dan verwacht. En die geven een serieuze boost aan het kwade (hence de naam). Uiteindelijk de allerlaatste gate dicht gekregen een fractie voor de wereld verging. De eerstvolgende kaart zou de laatste "Evil Stirs" kaart geweest zijn waardoor Cthulhu zelve ontwaakt zou zijn en het einde der tijden aangebroken.
Alweer graag gedaan!


Chaos in the Old World

Een klassieker mag al eens geregeld op tafel komen. Ik had graag eens met de Horned Rat gespeeld, maar dat zal voor een andere keer wezen. Chaos in the Old (Warhammer) World blijft ongelofelijk gebalanceerd en aan het eind was het weer nagelbijten wie als eerste over de 50 punten zou gaan of zijn dial vol hebben. Het was natuurlijk Khorne. Meh.


Geen opmerkingen:

Darktide: The Miniatures Game

Aangekondigd door Warhammer, een "bordspel" adaptatie van het Warhammer 40,000: Darktide videospel. Normaal ben ik daar uiterst e...