zaterdag 20 juni 2015

Zombicide: Switch City part 2

Volgend op het eerste scenario stond nu Fast Food klaar, en dat begon meteen in het gele danger level. De diepvriezers van een hamburger restaurant leegratten terwijl overal zombies opduiken, en het restaurant zelf zit bij het begin stampvol walkers (voor de gelegenheid de V.I.P.s uit de doos gehaald).
Na een valse start (Don dood bij z'n éérste actie door de deur te openen met twee opeenvolgende extra walker activaties als gevolg) ging het hard en het was van begin tot eind vechten tegen de bierkaai. Josh reed met de pimpmobile hordes zombies plat en ging tot driemaal in het rood.
Van zodra Don z'n oranje Distributor skill kreeg konden we opnieuw adem halen (zelf kiezen welk kaartje op welke spawn zone activeert) maar toen liep er wel een abomination rond.

 Team "Breaking Bad" (Josh & Spencer)

Het tragische einde van Mr Heisenberg (Spencer)


Uiteindelijk haalde iedereen het met 1 wound behalve Spencer, maar met de Switch City regels is dat maar een vleeswonde en komt hij in de finale met 1 wound terug... Abandon All Hope! En dan starten we ook meteen in het rood.

Wordt vervolgd!

En toevallig loopt dit weekend CMON EXPO. Meer info hier.


Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...