zondag 18 mei 2014

Weekend

En wat voor een weekend! Zomer, maar dan in mei. Geen moment verveeld, en dan zijn we zelfs niet tot op Quondam geraakt!

Vrijdag mocht Lars gaan spelen bij een klasgenootje en daarna de eerste échte barbecue van het jaar (met gasten die ineens zelf mochten bakken). In het laat The Conjuring met een Orval van twee jaar oud (meteen de allerlaatste).
Zaterdag was druk voor Lars: in de namiddag naar een verjaardagsfeestje van een ander klasgenootje, daarna hebben we hem opgepikt en meegevoerd naar de babyborrel van Finn in het verre Kampenhout. Prettig weerzien met enkele Booze Brothers aldaar (en de juniors). Diezelfde avond nog een partijtje Zombicide op de hobbyzolder.
Zondag voorbereidingen voor de garageverkoop van volgende week en verder droezen in het zonnetje. Rum-cola's, kindercocktails en barbecue met de grootste en zaligste brochette (van de chef) die er al op heeft gelegen.
Een greep uit de foto's:



Déze week is de allerlaatse fulltime werkweek voor de volgende 5-ish maanden. Het mag gaan komen!

Geen opmerkingen:

Darktide: The Miniatures Game

Aangekondigd door Warhammer, een "bordspel" adaptatie van het Warhammer 40,000: Darktide videospel. Normaal ben ik daar uiterst e...