zondag 7 juli 2013

Cthulhu Clix

Vrijdag was het nog eens clixdag, en dat was weer geweldig lang geleden. De openbare weg herinnerde me eraan waarom. File van een kwartier op de E313 omdat 2 onnozelaars met de bumpers tegen mekaar gebotst waren nét waar de E313 en E314 samenkomen. En aan de kant gaan staan zodat de anderen door kunnen daar denken ze zelfs niet aan want we blijven staan tot de flikken er zijn voor de verzekering. Wankerz.
Pokkedruk in 't Stad en ook de Kaaien stonden stampvol omdat iederéén op de terraskes wou zitten met het prachtige weer. Pfff.

Ken had speciaal het scenario verschoven waarvoor dank. Cthulhu vs the World. Oftewel Gen13, Horsemen of Apocalypse, Marvel Zombies een een Orc Horde uit Lord of the Rings.
Eerste keer Gen13 uitgetest en die stelden niet teleur! Leuk team, goed op mekaar afgestemd, met heavy hitters, support en mobiele artillerie. De team base had ik maar thuis gelaten.


Hoogtepunten:
*Caitlin Fairchild die met een tank op Cthulhu mept.
*De Hulk die een orc horde op een cultist gooit en mist!
*1 Zuvembie op een cultist killing spree.
*Wolverine aka Death die niet voorbij de cultists tot bij Cthulhu geraakt.
*Burnout die niet alleen Cthulhu pijn doet maar alles errond voor 2 schade opbrandt. En daar zelf het leven bij inschiet (10 dode cultists = 10 schade in eigen bak). Qua massive damage output kon dat tellen.

En nog gewonnen ook (Cthulhu het meeste schade toegebracht)! Buiten mythos eer niks te winnen maar daar doen we het evengoed voor!


Funzes! Nu wachten op de Kick-Ass 2 set, mijn case Fear Itself en uiteraard Wolverine & the X-Men. Voorzien ergens augustus dus dat zal moeilijk worden...

O ja: die blurry vlek op de foto's? Barst in de lens. Ik verdenk een geniepig klein ventje maar heb geen bewijslast tegen hem.
Hét excuus om nu écht eens te investeren in een deftig nieuw fototoestel!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...