zondag 5 augustus 2012

Kickstarter

Na Zombicide ben ik nu ook gezwicht voor de Bones Kickstarter van Reaper Miniatures. Ik heb de boot een tijdje af kunnen houden, maar de laatste stretch goals waren té zoet om nog aan te weerstaan.


Bones = cheap plastic mini's naar de oudere metalen sculpts die ze op de markt brachten om aan de vraag te kunnen voldoen naar betaalbare minituren zoals in de goeie ouwe tijd. Ik begrijp het helemaal, metaal is quasi onbetaalbaar aan het worden, om een idee te geven: bone mini is een 1-2$, zelfde in metaal al gauw een 5-6$.
De Kickstarter geeft je, naargelang het level waar je voor intekent: 30 nieuwe bones + tal van extra's (vooral méér bones, maar ook gear) hoe groter het bedrag dat ze in totaal ophalen op de vooropgestelde datum. Die staat op 25 augustus, doel was 30.000$, op dit moment zitten ze al op 216.000$. And counting. Dat betekent: méér free stuff!


Brengt méér op dan je geld op de bank vastzetten!

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...