maandag 14 juni 2010

Weekend

Gras afgereden (het waren schandalen), op onze Lars gepast, Werewolf op vrijdagavond, verse mojito's gemaakt en massa's films geloerd. Willow, Labyrinth, Dr Who en als kers op de taart: Suspiria (eindelijk)!
Die laatste hebben ze opnieuw en re-mastered uitgebracht op DVD, de overige films van Argento volgen deze zomer. Over Suspiria kan ik zéér kort zijn: dit is geen cinema meer maar kunst!

Het trouwfeest van Wim en Ann-Sophie zaterdagavond heb ik met spijt in het hart overgeslagen omdat ik de combinatie met oppassen niet zag zitten (veel te laat aankomen en te vroeg terug moeten vertrekken). Alvast een dikke proficiat aan de gehuwden!

Lars is al veel beter, maar af en toe heeft hij nog last van z'n oortjes... De koorts is gelukkig voorbij. Hij zit nu in een autostoel ipv de maxi-cosi en zit zelfs al als een echte in het karretje van de supermarkt! Trots dat hij dan is...
Hij begint ook héél hard aan de mama en de papa te hangen, hetgeen blijkbaar normaal is op 8+ maanden.

Geen opmerkingen:

Zombicide 2.0 - Solo Test

Zombicide 2nd Edition stond al een tijdje op de planning, maar alles buiten het regelboek zat nog onaangeroerd in de doos sinds die zo'...